Geen producten (0)
Geen producten (0)

Survival cadeauset - EDC - 3 in 1

€ 61,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P202309191529
Productcode leverancier L202309191529
Omschrijving

Survival cadeauset - EDC - 3 in 1

Everyday Carry cadeauset met 3 survivalgereedschappen. 

Deze cadeauset bevat 3 gereedschappen die een doe-het-zelver, survivaller, bushcrafter of kampeerder maar al te graag in zijn arsenaal heeft: een zaklamp met hoofdband, een multifunctionele paracord armband, en een vlijmscherp opvouwbaar mesje. De set wordt geleverd in een mooie cadeaubox, perfect voor een verjaardag, de feestdagen, of gewoon omdat het kan. 

Zaklamp met hoofdband

Deze handige zaklamp kunt u op de normale wijze gebruiken, maar ook bevestigen aan de inbegrepen hoofdband. Zo kunt u de zaklamp als hoofdlamp gebruiken, zodat u uw handen tijdens werk vrij heeft. Perfect voor tijdens het kamperen, maar ook voor in de werkplaats. De hoofdband is flexibel en verstelbaar, zodat u eenvoudig de hoofdlamp afstelt zoals u dat wilt. De zaklamp heeft een hoog vermogen van 10W, met een lichtopbrengst van 800 Lumen. Verder heeft de zaklamp een bereik van 150 meter. 

Multifunctionele paracord armband 

De armband in de cadeau set is meer dan alleen een armband. Zo is de armband gemaakt van oersterk paracord, wat u kunt gebruiken om bijvoorbeeld een lijntje te spannen, of om een sterke knoop te leggen. De armband beschikt daarnaast ook over een kompas, vuursteentje, mesje, en een fluitje. Zo heeft u allerlei gereedschappen binnen handbereik. 

Opvouwbaar zakmes 

Ten slotte vindt u in deze cadeauset een vlijmscherp zakmes terug. Dit mes heeft een handvat van ingelegd hout, en is in totaal 16,5cm. Het mes is vlijmscherp, en dus perfect voor gebruik tijdens activiteiten zoals kamperen, bushcraften, survivallen, etc.

Wat is Everyday Carry (EDC)? 

EDC is een verzamelnaam voor een hoop verschillende items die men op dagelijkse basis bij zich kan houden, en die tegelijkertijd ook een nuttige functie hebben. EDC producten helpen mensen met het oplossen van eenvoudige problemen (zoals het openen van een pakketje, of een kleine reparatie), maar ook met levensbedreigende situaties en EHBO. Bekende voorbeelden van EDC items zijn sleutelhangers, portemonnees, multi-tools, zakmessen, en kleine EHBO-middelen. 

specificaties
  • Cadeauset met Everyday Carry / survivalgereedschap
  • Perfect voor de doe-het-zelver, survivaller, bushcrafter, etc. 
  • Inhoud: 
    • Zaklamp 
    • Hoofdband voor zaklamp
    • Multifunctionele paracord armband
    • Opvouwbaar zakmes 
  • Wordt geleverd in prachtige cadeaubox 

 

Facebook Twitter Pinterest