Geen producten (0)

Bedenktijd

PROLECH.nl doet er alles aan om producten aan uw verwachting te laten voldoen. Toch kan het voorkomen dat u om welke reden dan ook een product retour wilt zenden. Wij dienen het productbinnen veertien dagen retour te hebben ontvangen. U dient daarbij het volgende in acht te nemen:

Comform de wet koop of afstand heeft u op een aankoop zeven dagen bedenktijd. Deze termijn gaat in een dag na de ontvangst van de zending en wordt ook wel zichttermijn genoemd. De zichttermijn is bedoeld om te kijken of het product voldoet aan uw verwachtingen, maar niet om het product volledig in gebruik nemen.

Als u besluit iets terug te sturen dan vinden wij dat geen probleem, mits het product en de verpakking onbeschadigd is en geen gebruikssporen bevat. Is dit wel het geval dan zullen wij een restockingsfee moet rekenen of de terugname moeten weigeren, omdat wij het product immers niet meer als nieuwkunnen verkopen.

  • Producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. 
  • Beschermfolies / verpakkingen mogen niet verwijderd zijn (geweest). 
  • Producten dienen nclusief alle toeboren en verpakking retour te worden gezonden 

Bij retour zending vragen wij u een begeleidend schrijven toe te voegen met uw adresgegevens. Het retouradres is:

PROLECH.nl
Stephensonweg 4-A
3225LW Hellevoetsluis
 

ABCstore zal na ontvangst van de goederen het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan u terug storten. LET OP: De verzendkosten worden nooit vergoed. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor de rekening van de afnemer. 

Met vriendelijke groet 

PROLECH.nl

 
Facebook Twitter Pinterest