Geen producten (0)
Geen producten (0)

MINI slangklemmen

De MINI slangklemmen zijn een eenvoudige, maar stevige gesp met tweezijdige gladde strips. Slangklemmen zijn aan de bovenzijde voorzien van een metrische schroefdraad. Aangezien de metrische schroef op de slangklem een kleinere steek heeft is het mogelijk om de slangklem meer gevoelig voor de slang aan te halen. De MINI slangklemband is 9 mm breed. De MINI slangklemmen worden vooral gebruikt voor kleine slangen - zoals slangklemmen voor brandstofslangen.

Slangklemmen EURO

De EURO-slangklemmen zijn uitgerust met een schroefdraad schroef. De EURO-slangklemmen zijn bestand tegen zware belastingen. Dit type slangklem heeft een band met glanzend randprofiel om slijtage te voorkomen. De EURO slangklemmen zijn er in twee bandbreedtes, 9 en 12 mm. De exact geplaatste bout in het gelaste huis zorgt voor een hogere sterkte van de slangklem .

Slangklemmen AMERIKAANS

De AMERIC-slangklemmen lijken erg op de EURO-slangklemmen . In tegenstelling tot de EURO-slangkoppelingen hebben ze schroefdraad over de hele riem. Deze slangklemmen worden geleverd in bandbreedtes van 8, 9 en 12 mm.

Materiaal Slangklemmen

Het materiaal van de slangenklemmen wordt aangegeven door de letter W en het nummer. Hieronder zit u de uitvoeringen en de bijbehorende gebruikte materialen. Zo heeft bijvoorbeeld volledig RVS slangklemmen de aanduiding W4

Uitvoering / Materiaal

W1 gegalvaniseerd staal
W2 Half RVS - roestvrij staal chroomstaal, gegalvaniseerde schroef
W4 Volledig RVS - roestvrij staal chroom-nikkelstaal
Facebook Twitter Pinterest