Geen producten (0)
Geen producten (0)

Carbon 3D Autofolie - ZWART 150 x 30cm - wrapfolie

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P20241141135
Productcode leverancier L20241141135
Omschrijving

Carbon 3D Autofolie - ZWART 150 x 30cm wrapfolie:

Deze wrapfolie is toepasbaar op rondingen 

Upgrade het uiterlijk en de bescherming van uw voertuig met deze Carbon 3D autofolie in mat zwart. Deze folie biedt een ideale imitatie van koolstofvezel, met een licht voelbare textuur die het authentieke carbon effect nabootst. Gemaakt van thermoplastisch materiaal, is de folie zelfklevend en zeer flexibel, waardoor het perfect geschikt is voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen op uw auto.

De folie wordt elastisch door het op te warmen. Hierdoor is het op bijna ieder onder toe te passen. 

Onze folie is bestand tegen diverse weersomstandigheden en temperaturen variërend van -38°C tot +110°C,  Met een dikte van 90 micron biedt het een betrouwbare bescherming voor de lak van uw voertuig tegen beschadigingen, vuil en krassen.

De voordelen van onze autofolies zijn talrijk. Ze beschermen niet alleen de lak van uw voertuig, maar zijn ook eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt om kleine imperfecties in de lak te verbergen, zoals verkleuringen en krassen. Dankzij de thermoplastische eigenschappen kunnen ze bijna elk oppervlak bedekken en kunnen ze worden bijgesneden voor een perfecte pasvorm dankzij de parallelle lijnen aan de binnenzijde van de folie.

Met onze hoogwaardige Carbon 3D autofolie kunt u uw voertuig niet alleen beschermen, maar ook een unieke en stijlvolle uitstraling geven, alles tegen een betaalbare prijs.

Facebook Twitter Pinterest