Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hikvision HiWatch Network PT camera - 2.8mm lens

€ 47,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Hikvision HiWatch Network PT camera - 2.8mm lens

Beveilingscamera met professionele functies en mogelijkheden. 

Deze beveiligingscamera is van alle functies en gemakken voorzien. De camera heeft een 2.8mm lens die beelden in 720p (HD) kwaliteit opneemt, met een snelheid van 30 frames per seconde. Dit zorgt voor een vloeiend en scherp beeld.

Bedien de camera met uw computer of telefoon met HikConnect

U kunt met de app van Hikvision de camera bedienen en bekijken terwijl u bijvoorbeeld niet in uw winkel of kantoor bent. De camera heeft een zeer goed wifibereik, en kan daardoor op behoorlijke afstand van de wifirouter geplaatst worden, zonder dat er beeldkwaliteit verloren gaat. Daarnaast kan de camera eventueel ook aangesloten worden op CCTV-recorders die in geavanceerde beveiligingssystemen worden gebruikt. De camera kan horizontaal gedraaid worden in een hoek van 95 graden waardoor u een goed overzicht kunt houden van de ruimte die u wilt monitoren. 

Bewegingsdetectie en IR-sensor

De camera is voorzien van bewegingssensor en infraroodsensor. Met de bewegingssensor heeft u de mogelijkheid om in te stellen dat de camera direct begint met opnemen als er beweging wordt gedetecteerd. De infraroodsensor werkt tot op een afstand van 5 meter, waardoor ook met slecht licht en zelfs 's nachts beweging kan worden opgemerkt en opgenomen. 

Eenvoudig te installeren

Hikvision heeft het aansluiten en installeren van de camera's zo eenvoudig mogelijk gemaakt.
Alle bevestigings beugeltjes, pluggen en schroeven worden allemaal standaard al meegeleverd zodat u verder niks nodig heeft.
Daarnaast hangt u enkel de camera op de gewenste plek, voorziet u de camera van stroom en verbind deze doormiddel van een ANALOOG kabel.
En u bent klaar !

 

Facebook Twitter Pinterest