Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fish & Fire - 5 in 1 paracord -  30 meter - Leger groen

€ 21,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P201911051033
Productcode leverancier L201911051033
Omschrijving

Fish & Fire - 5 in 1 paracord -  30 meter - Leger groen

Fish & Fire - 5 in 1 paracord - 30 meter - Leger groen is een veelzijdig en handig product voor outdoor avonturen en noodgevallen. De paracord is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 30 meter lang, wat betekent dat je genoeg hebt om mee te werken. De paracord is legergroen van kleur en heeft een 5 in 1 ontwerp, wat betekent dat het meerdere functies heeft.

Een van de belangrijkste functies van de paracord is het geven van stevigheid en sterkte. De paracord is gemaakt van sterke vezels die kunnen worden gebruikt om dingen op te hangen, te knopen of te bevestigen. De paracord is ook waterbestendig, wat betekent dat het kan worden gebruikt in een regenachtige omgeving zonder dat het beschadigd raakt.

Daarnaast is de paracord ook handig voor noodgevallen. De paracord kan worden gebruikt als reddingslijn, om spullen te dragen of om een ontsnappingsroute te markeren, als lont of als vislijn. De paracord is ook licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen, wat betekent dat je het altijd bij je kunt hebben voor als je het nodig hebt.

Al met al is Fish & Fire - 5 in 1 paracord - 30 meter - Leger groen een veelzijdige en praktische accessoire voor elke outdoor liefhebber of iemand die altijd voorbereid wil zijn op noodgevallen.

  1. Paracord - als geheel een stevig koord voor diverse toepassingen
  2. Katoenen draad - Voor het reparen van kleding of het maken van een val
  3. Vislijn - Ideaal voor het gebruiken bij het vissen
  4. Vuur lont - Een Jute cord, eenvoudig ontbrandbaar
  5. Paracord 550 strengen - Hoge breekkracht van maar liefst 247 KG
Multi functioneel Paracord

Met onze Fish & Fire paracord heeft u in één keer 5 extra tools voor uw outdoor activiteit.
U trekt eenvoudig de gewenste lengte van een van de lijnen uit het paracord, knipt dit door en het is klaar voor gebruik!

  • Diamater: +/- 4mm
  • Soepel en buigzaam
  • Lengte: 100 ft (30,48 Meter)
Facebook Twitter Pinterest