Geen producten (0)
Geen producten (0)

50W Soldeerstation - Baku BK-936E

€ 44,95 € 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode P201607211623
Productcode leverancier L201607211623
Omschrijving

50W Soldeerstation - Baku BK-936E

Het BKU 936E soldeerstation biedt een professionele oplossing voor precisiesolderen in diverse toepassingen, van elektronica-reparaties tot hobbyprojecten. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijk ontwerp stelt dit soldeerstation gebruikers in staat om nauwkeurige en consistente soldeerresultaten te bereiken.

 

Kenmerken:

Temperatuurregeling: Het soldeerstation is uitgerust met een nauwkeurige temperatuurregelingstechnologie, waardoor gebruikers de soldeertemperatuur eenvoudig kunnen aanpassen aan de specifieke vereisten van hun projecten.

Digitaal display: Het heldere digitale display geeft duidelijk de huidige temperatuur weer, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk wijzigingen kunnen controleren en aanbrengen.

Snelle opwarmtijd: Dankzij zijn krachtige verwarmingselementen bereikt het BKU 936E soldeerstation snel de gewenste soldeertemperatuur, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de productiviteit wordt verhoogd.

Veiligheid en stabiliteit: Het soldeerstation is voorzien van ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals een automatische uitschakelfunctie en een stabiele voet, waardoor een veilige en betrouwbare werkomgeving wordt gegarandeerd.

Compatibiliteit: Met zijn brede compatibiliteit is het BKU 936E soldeerstation geschikt voor een verscheidenheid aan soldeerwerkzaamheden, variërend van kleine elektronica-onderdelen tot grotere projecten.

Duurzaamheid: Gebouwd met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie, is het BKU 936E soldeerstation ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

  • Werkspanning : 220 V S
  • troomverbruik : 50 W
  • Output voltage : Wisselstroom 24V
  • Temperatuur bereik : 200 ° C
  • Maten : ca.. 120 x 93 x 170 mm
  • Gewicht : 1,75 kg

 

 

Facebook Twitter Pinterest