Geen producten (0)
Geen producten (0)
Populair
USB Wifi Stick Antenne TP-Link - nieuwste versie 3.0 USB Wifi Stick Antenne TP-Link - nieuwste versie 3.0 USB Wifi Stick Antenne TP-Link - nieuwste versie 3.0 USB Wifi Stick Antenne TP-Link - nieuwste versie 3.0
1 2 3 4
 

USB Wifi Stick Antenne TP-Link - nieuwste versie 3.0

€ 22,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode P201608311546
Productcode leverancier L201608311546
Omschrijving

USB Wifi Stick Antenne TP-Link - nieuwste versie 3.0

 

Wilt u uw pc voorzien van draadloos internet? Of uw oude laptop voorzien van betere wifi verbinding?

Met de Wireless-N-USB-adapter TL-WN722N kunt u een desktopcomputer of een laptop met een WLAN verbinden, om zo toegang te hebben tot een supersnelle internetverbinding. Omdat hij voldoet aan de IEEE802.11n-standaard, biedt hij een WLAN-snelheid van wel 150 Mbps, wat voor online gaming of zelfs voor videostreaming gunstig is. Ook kan de WLAN-beveiligingscodering, die het netwerk beschermt tegen bedreigingen van buitenaf, eenvoudig met een druk op de toets "QSS" (Quick Secure Setup) worden gestart.

Afneembare externe High-Gain-antenne

De TL-WN722N heeft een externe, 4dBi-High-Gain-antenne, die kan worden gedraaid en in verschillende richtingen kan worden uitgelijnd om zich aan verschillende bedrijfsomgevingen aan te passen. Hij bereikt daarmee nog betere prestaties dan een interne antenne. Voor nog moeilijkere toepassingen kan de antenne door diverse andere antennes worden vervangen om nog meer flexibiliteit en een grotere WLAN-dekking te bereiken.

 
WPS snelle draadloze beveiliging

Dankzij compatibiliteit met WiFi Protected Setup (WPS) beschikt de TL-WN722N over een Quick-Secure-Setup, waarmee de gebruiker bijna in een handomdraai zijn beveiligingsinstellingen kan uitvoeren door op de knop "QSS" te drukken. Daarmee wordt automatisch een veilige WPA2-verbinding tot stand gebracht, die in vergelijking met de WEP-codering veiliger is. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingssetups, maar ook gemakkelijker, omdat u geen wachtwoord hoeft te onthouden.

Wireless-N-snelheid en -bereik

Op basis van de IEEE802.11n-technologie vertoont de TL-WN722N nog meer uitstekende eigenschappen bij een verliesarme overdracht over lange afstanden en door obstakels heen in een klein kantoor of in een grote woning, zelfs in gebouwen met gewapend beton. Vergeleken met oudere 54M-producten levert de TL-WN722N een zodanige prestatietoename dat u prettiger op internet kunt surfen, ook bij de uitwisseling van bestanden en het bekijken van streamingmateriaal.
Clear Channel Assessment (CCA) voorkomt automatisch kanaalconflicten, doordat deze functie met de selectiefunctie een vrij kanaal zoekt en de voordelen van de kanaalverbinding benut, wat de prestaties van uw WLAN aanzienlijk verhoogt.

Bijzonderheden
 • Tot maximaal 150 Mbit/s WLAN-snelheid
 • Encryptie inschakelen met één druk op de knop.
 • 4dBi afneembare antenne
Specificaties
 • Wireless-N-snelheden tot 150 Mbps maken dit apparaat ideaal voor videostreaming, online gaming en internettelefonie
 • De externe High-Gain-antenne zorgt voor betere prestaties dan gewone interne antennes
 • Eenvoudige opbouw van een zeer veilige WLAN-verbinding met een druk op de QSS-knop
 • Ondersteunt WEP met 64/128-bits, WPA/WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES) en IEEE802.1x
 • Afneembare antennes hebben als voordeel dat een betere uitrichting mogelijk is dat er kan worden gekozen voor sterkere antennes als upgrade
 • Het meegeleverde hulpprogramma maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk
 • Naadloos compatibel met 802.11n/b/g-producten
 • Ad Hoc en Infrastructuur-modus
Facebook Twitter Pinterest